Deze mensen helpen jou met het uistippelen van jouw weg naar Roverway 2018!

Contingentsleiders
Elko Hofman

Hoi allemaal, er komt een mooi avontuur aan. Ga jij ook mee?

Ik kom uit Soest, hou van lekker eten, reizen, zeilen en tal van uitdagende avonturen. In 2016 heb ik kennis gemaakt met zo enorm veel geweldig scouts uit vele landen bij de vorige editie van Roverway, dat ik deze editie ook zeker niet wil aan me voorbij wil laten gaan. Een geweldig avontuur met knallende voorbereidingsactiviteiten, vele nieuwe internationale vrienden en verschillende uitdagingen voor jezelf. Kortom een evenement waar je veel kan leren.

Ik ben er in ieder geval bij om samen met jou, de andere deelnemers en alle enthousiaste contingent-staf een te gek waanzinnig avontuur te beleven!

Tot snel,

Elko.

 

Marieke Helmer

Haaj! Mijn naam is Marieke, ik ben 27 jaar en kom uit Rotterdam. Samen met Elko ben ik Head of Contingent van het Nederlandse Contingent voor Roverway 2018. 
En dat gaat een hele toffe, maar zeker ook unieke Roverway worden, in ons eigen Nederland. 
Vorige editie van Roverway was mijn eerste echte internationale kamp, maar wat was dat een super toffe ervaring! Veel geleerd, veel nieuwe mensen leren kennen, uitdagingen aangegaan en vooral een blijvende mooie herinnering. 
Samen met jou wil ik ervoor zorgen dat ook jij een gave ervaring en mooie herinnering overhoudt aan deze editie van Roverway. Tot snel!

 

Communicatie
Niels Dimmers

Hoi! Ik ben Niels en ik hou me voornamelijk bezig met communicatie vanuit het Nederlands Contingent. Verder ben ik binnen scouting nog actief als contactpersoon communicatie bij de Prinses Amalia Groep in Zeist en regiobestuurslid en trainer bij Scouting Regio Utrechtse Heuvelrug. In het dagelijks leven ben ik Scrum Master van een team bij een financiële dienstverlener. Dit is inmiddels mijn derde Roverway en elke keer weer maak ik bijzondere contacten en vriendschappen met zowel medewerkers als deelnemers. Het is een evenement wat mij uitdaagt elke keer weer iets leuks én nieuws te bedenken.

Team Financien
Lennard Alink
Ik ben Lennard, getrouwd met Linda en vader van de tweejarige Sem. Binnen scouting ben ik actief als penningmeester bij het Partnership Ghana en nu het Nederlands Contingent van de Roverway2018. Na deelname aan de Wereld Jamboree in Chile, Zweden en Japan en de MOOT in Taiwan is het nu tijd voor een nieuwe internationale uitdaging. Een internationale uitdaging in het eigen land is natuurlijke een mooie uitdaging. Een uitdaging die ik graag aan ga en ik hoop er samen met jullie een geweldige Roverway van te maken.
 
HR
Carolien Kerstholt
Hallo!
Ik ben Carolien, 22 jaar en HRM’er voor Roverway 2018 NL Contingent. Ik studeer in Groningen en ben lid van de Loodsenstam van scoutinggroep de Trappers uit Hoogezand. Tijdens Roverway 2016 in Frankrijk ben ik meegeweest als IST’er. Dit was de eerste keer dat ik op kamp ging zonder mensen van mijn eigen groep en mijn eerste internationale kamp. Superspannend maar uiteindelijk een geweldige ervaring! Ik heb veel nieuwe (internationale) vrienden gemaakt en raakte zo enthousiast dat ik zeker wilde meehelpen tijdens de Roverway in Nederland. In het OT wil ik er voor zorgen dat iedereen zich op z’n plek voelt en we er samen tegenaan gaan. Ik heb enorm veel zin om alle deelnemers te ontmoeten en er een geweldige reis van te maken!
 

CMT Leden
Nicole Hartjes

Hoi, ik ben Nicole, 25 jaar. Ik werk op het moment bij Bever in Eindhoven. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan als lid van het CMT voor Roverway Dutch Contigent. In 2011 ben ik naar Ghana geweest en in 2015 naar de WJ in Japan. Daarom is het ook super gaaf dat er een internationaal kamp in Nederland is! Samen met de andere CMT leden wil ik hier een groot succes van maken voor alle Nederlandse deelnemers. Hiernaast ben ik ook nog leiding van een grote groep verkensters bij Scouting Wielewaal en zit ik nog bij de stam van Scouting Aalst-Waalre. Ik heb er zin in, en ik hoop jij ook!

 

Bart Verbeek

Hoi allemaal,

Ik ben Bart, een nieuwe uitdaging aangegaan als lid van het CMT voor Roverway Dutch Contigent. Waarom, ik vind het leuk om een avontuur aan te gaan, een avontuur waarvan je bij het begin nog niet weet waar het einde zich bevind. Ik heb dit binnen scouting al vaker gedaan, en ontdek al jaren op rij dat dit niet gaat vervelen. Ik ben op landelijk niveau actief bij scouting als kampstaf bij Buitenzorg, en als Coördinator van HIT Stookkamp. Dit is dus echt weer iets heel anders.

Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

 

 

Amy Hoondert

Hee!

Ik ben Amy, 22 jaar en een echte zeeuw. Sinds mijn 7e ben ik lid van de scouting en ondertussen geef ik leiding bij de kabouters van de SBN Doorman groep in Heinkenszand. In 2016 ben ik als rover mee geweest met de Roverway in Frankrijk. Dit was mijn allereerste internationale kamp, maar wat een geweldige ervaring was dat! Ik heb veel nieuwe, leuke mensen ontmoet en veel geleerd van verschillende culturen. Nu ik dit heb meegemaakt wil ik ervoor zorgen dat meer rovers dit mee kunnen ervaren en er met jullie een fantastisch Roverway 2018 van maken. Ik heb er zin in! Jij ook?

 

Rover Representative

Jelmer Coppens

Gooooededag,

Mijn naam is Jelmer, ik ben 19 jaar & woon in haarlem. Binnen het CMT ben ik Rover Representatieve. Ik ben de schakel tussen deelnemers , CMT het andere deelnemers van andere contigenten.  

Binnen scouting ben ik Welpenleiding (ook wel bekend als Baloe) & spelspecialist Roverscouts. In 2016 ben ik mee geweest naar Roverway in Frankrijk. Dit vond ik een super gave Experience. Alles is geweldig aan Roverway; De mensen de plaatsen en helemaal de vriendschappen die ontstaan. 

In het dagelijks leven ben ik bezig mijn MBO4 diploma te behalen als Hoedenmaker, word ik betaald om op een scooter rondjes te rijden en mensen blij me maken met eten.

Brechje van Ruiten

Hoi allemaal, mijn naam is Brechje en ik ben 19 jaar oud. Ik ben Rover Representative.

Ik zit sinds mijn 7de op scouting. Ik ben enthousiast, vrolijk en graag opzoek naar uitdagingen. Ik zit in mijn 2de jaar van de pabo, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben 1,5 jaar leiding van de welpen geweest, waarna ik het tijd vond om wat dingen voor mijzelf uit te zoeken. Na de jamboree in 2015 wilde ik meer internationaal gaan doen! Nu ben ik druk bezig met de studentenstam in Leiden, regionale activiteiten en internationale kampen!

Ik heb superveel zin in dit avontuur!

 

 

Belangrijke data

17 februari 2018

Molen Momentje 1

24 maart 2018

Molen Momentje 2

21 april 2018

Molen Momentje 3

2 juni 2018

Molen Momentje 4

23 juli t/m
2 aug 2018

Roverway 2018