Wat is Roverway?

Roverway is een internationaal evenement voor roverscouts uit heel Europa dat één keer per drie jaar georganiseerd wordt. Er doen ongeveer 5000 roverscouts uit ongeveer 20 landen aan mee. Na Portugal, Italië, IJsland, Finland en Frankrijk, is Nederland het gastland van Roverway van 23 juli t/m 2 augustus 2018. Ook deze editie belooft weer een onvergetelijk uitdagend en leuk feest te worden!

Roverway is een echt avontuur! Je wordt verdeeld in internationale patrols (= teams), waarmee je eerst een zelfgekozen path gaat doen van zes dagen in één van de valleys. Na deze zes dagen kom je op het centrale kampterrein, waar er nog vier dagen aan je avontuur worden toegevoegd. Roverscouts uit heel Europa vormen samen een patrol. Je merkt de cultuurverschillen, maar zal er ook achter komen dat jullie veel dingen gemeen hebben. Tijdens Roverway leer je van en met elkaar. 

Wil je meer weten?
Wil je nog meer informatie over Roverway 2018? En is jouw Scoutinggroep of regio ook al enthousiast? Wij komen graag bij jullie langs om alles te vertellen over Roverway 2018 en al jullie vragen te beantwoorden! Mocht je hier interesse in hebben, mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet komen we binnenkort bij jullie langs!   

Belangrijke data

17 februari 2018

Molen Momentje 1

24 maart 2018

Molen Momentje 2

21 april 2018

Molen Momentje 3

2 juni 2018

Molen Momentje 4

23 juli t/m
2 aug 2018

Roverway 2018