Exchange of experiences, waarom wil jij geen molenmoment missen?

Jij bent een Roverscout met veel ervaringen. Andere Roverscouts hebben ook een schat aan ervaringen. Samen kunnen we van elkaar leren. Een Molenmoment is een moment waarbij we elkaar treffen en ervaringen uitwisselen.

Elk Molenmoment kent een thema, denk bij een thema aan wat je allemaal moet regelen voordat je met je eigen Roverscouts samen een internationaal avontuur gaat beleven. Voor de thema’s hebben wij al een hoop ideeën gekregen tijdens de kennismakingsdag. Het thema voor het Molenmoment van 17 februari is: Wat zijn Roverscouts nu eigenlijk?

Molenmoment 17 februari: Wat zijn Roverscouts nu eigenlijk?

Wat houd het eigenlijk in om een Roverscout te zijn? Hoe zit dit in andere landen? Denken zij er net zo over of totaal anders? Zo’n Partenza, wat kan ik daar mee? Dat internationale award, hoe kom ik daaraan? Kortom, zorg dat je 17 februari er bij bent, en jij leert alles over Roverscouts!

Ow ja, zijn dit Roverscouts?

Of dit?