Niet alles helemaal duidelijk? Heb je een vraag of wil je meer weten? Twijfel je nog of je mee gaat? Vind je antwoorden in onze FAQ!

Wat kost Roverway 2018?

De deelnemersbijdrage is € 700,00. Hier zitten ook het kledingpakket, de molen momentjes, een reünie en natuurlijk een herinneringspakket in. Kijk voor meer informatie ook op de blogpost die we daar over gemaakt hebben.

Wat zijn Molen Momenten?

In je traject op weg naar Roverway 2018 hebben wij drie doelstellingen, namelijk elkaar beter leren kennen, leuke en gezellige activiteiten organiseren en kennis uitwisselen. Nog voordat je op Roverway gaat, willen we dat je iets geleerd hebt wat nuttig en waardevol is voor jouw dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van evenementen, of aan het vervullen van een bepaalde rol of functie. 

Zijn de Molen Momenten verplicht?

Nee, in principe niet, maar tijdens de Molen Momenten zullen we je ook op de hoogte houden van jouw weg naar Roverway, denk bijvoorbeeld aan het indelen in patrols of het kiezen van een path. Daarnaast is het natuurlijk ook super gezellig als je er bij bent!

Wat is een Buddy en wat heb ik daar aan?

Alle deelnemers van Roverway worden verdeeld in Patrols en elke Patrol krijgt een buddy toegewezen. Deze buddy is iemand uit het Contingent Management Team die je altijd kunt benaderen als je vragen hebt of er met je patrol niet helemaal uit komt. Je buddy coacht je dus tijdens je traject voor, tijdens en na Roverway.

Kan ik ook mee naar Roverway 2018 als ISTer?

Omdat Roverway in 2018 in Nederland zal plaatsvinden, hebben we als contingent besloten om geen ISTers mee te nemen. Ben je 23 jaar of ouder en wil je toch mee? Kijk dan eens bij de vacatures op de site van de projectorganisatie.

Belangrijke data

17 februari 2018

Molen Momentje 1

24 maart 2018

Molen Momentje 2

21 april 2018

Molen Momentje 3

2 juni 2018

Molen Momentje 4

23 juli t/m
2 aug 2018

Roverway 2018